Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza Serviciul nostru.

Interpretare

Cuvintele a căror litera inițială este scrisă cu majuscule au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același înțeles, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În cadrul acestor Termeni și Condiții:

  • Afiliat înseamnă o entitate care controlează, este controlată de sau se află sub control comun cu o parte, unde „control” înseamnă deținerea a 50% sau mai mult din acțiuni, interese sau alte valori mobiliare cu drept de vot pentru alegerea directorilor sau a altor autoritatile de management.
  • Țară se referă la: România
  • Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în prezentul Contract) se referă la Cabinet M. Oproiu S.R.L., cu sediul în Str. Popa Savu, Nr. 42, București 11434, România.
  • Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.
  • Serviciul se referă la site-ul web.
  • Termeni și Condiții (sau „Termeni”) înseamnă acești Termeni și Condiții care formează întregul acord între Dvs. și Companie cu privire la utilizarea Serviciului.
  • Serviciu de social media terță parte înseamnă orice serviciu sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizat de o terță parte care poate fi afișat, inclus sau pus la dispoziție de către Serviciu.
  • Site-ul web se referă la site-ul de prezentare al Cabinet M. Oproiu, accesibil la adresa oproiu.ro.
  • Dvs. înseamnă persoana care accesează sau utilizează Serviciul, sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia respectiva persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.

Confirmare

Aceștia sunt Termenii și Condițiile care guvernează utilizarea acestui Serviciu și acordul care operează între Dvs. și Companie. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Serviciului.

Accesul și utilizarea Serviciului de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor Termeni și Condiții, atunci este posibil să nu accesați Serviciul.

Declarați că aveți peste 18 ani. Compania nu permite celor sub 18 ani să folosească Serviciul.

Accesul și utilizarea de către dvs. la Serviciu sunt, de asemenea, condiționate de acceptarea și respectarea Politicii de confidențialitate a Companiei. Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați Aplicația sau site-ul web și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza serviciul nostru.

Link-uri către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii ale terților care nu sunt deținute sau controlate de Companie.

Compania nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Compania nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Încetare

Putem rezilia sau suspenda accesul Dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați acești Termeni și Condiții.

La reziliere, dreptul dumneavoastră de a utiliza Serviciul va înceta imediat.

Declinare a răspunderii

Serviciul vă este oferit „CA ATARE” și cu toate defecțiunile și defectele, fără garanție de niciun fel. Nici Compania și nici furnizorii companiei nu fac nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită: (i) cu privire la funcționarea sau disponibilitatea Serviciului, sau a informațiilor, conținutului și materialelor sau produselor. incluse pe acestea; (ii) că Serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) în ceea ce privește acuratețea, fiabilitatea sau actualitatea oricărei informații sau conținut furnizat prin intermediul Serviciului; sau (iv) că Serviciul, serverele sale, conținutul sau e-mailurile trimise de la sau în numele Companiei sunt lipsite de viruși, scripturi, programe malware sau alte componente dăunătoare.

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări ale drepturilor legale aplicabile ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus s-ar putea să nu vi se aplice. Dar, într-un astfel de caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune vor fi aplicate în cea mai mare măsură aplicabilă conform legislației în vigoare.

Legea în vigoare

Legile Țării, excluzând regulile privind conflictele de legi, vor guverna acești Termeni și utilizarea Serviciului de către dvs. Utilizarea de către dvs. a Aplicației poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, statale, naționale sau internaționale.

Soluționarea disputelor

Dacă aveți orice îngrijorare sau dispută cu privire la Serviciu, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați disputa în mod informal, contactând Compania.

Separabilitate

Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată inaplicabilă sau invalidă, o astfel de prevedere va fi modificată și interpretată pentru a îndeplini obiectivele unei astfel de prevederi în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legislația aplicabilă, iar prevederile rămase vor continua în vigoare și în vigoare.

Renunțare

Cu excepția cazurilor prevăzute în prezentul document, eșecul de a exercita un drept sau de a solicita îndeplinirea unei obligații în temeiul acestor Termeni nu va afecta capacitatea unei părți de a exercita un astfel de drept sau de a solicita o astfel de îndeplinire în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare la orice încălcare ulterioară.

Actualizări ai acestor Termeni

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, în totalitate sau în parte, vă rugăm să încetați să mai utilizați site-ul web și Serviciul.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și Condiții, ne puteți contacta prin e-mail la adresa office@oproiu.ro.

Scroll to Top