oproiu-team

Viitorul începe cu următoarea ta idee măreață

iar noi o protejăm pentru tine

 

Fondat în martie 1995, CABINET M. OPROIU este un cabinet profesional de avocați în proprietate industrială, ingineri, chimiști, fizicieni și avocați, toți specializați în domeniul drepturilor de proprietate industrială, cu sediul în București, România.

Suntem aici pentru a ne ajuta Clienții să găsească cele mai potrivite mijloace de a-și proteja ideile (desene, mărci sau brevete de invenție) și de a le transforma în cele mai valoroase active pe care le poate avea o companie. Scopul nostru este să oferim consiliere personalizată de înaltă calitate fiecărei companii sau persoane fizice, într-un mediu economic aflat în continuă schimbare.

Putem consilia și reprezenta pe deplin cu privire la drepturile legate de brevete, mărci și desene, în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), Oficiului European de Brevete (OPO), Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (WIPO) și Oficiului pentru Armonizarea Pieței Interne (OHIM).

Cunoștințele de specialitate ale Cabinet M. Oproiu sunt recunoscute conform sondajului anual la nivel mondial, publicat în Revista Managing Intellectual Property, firma noastră fiind numită „Firma anului 2007 în brevete și mărci comerciale”. În plus, în 2013 am câștigat premiul „Firma de Avocatură a Anului în Brevete din România” – Corporate Intl Magazine Legal Award.

Avocații Firmei sunt membri ai diferitelor Asociații Române și Internaționale de Brevete și Mărci, precum, Camera Națională a Avocaților de PI, ECTA, INTA, FICPI, AIPPI, MARQUES. Suntem mândri să facem în prezent parte dintr-o rețea globală de avocați în domeniul protejării proprietăților intelectuale, cultivând contactele noastre personale privilegiate cu colegii din alte jurisdicții.

Servicii

Brevete de invenție

Mărci și desene

Litigii

Gestionarea Portofoliilor

Alte servicii

Echipa Noastră

margareta oproiu photo

Margareta Oproiu

Partener

Margareta Oproiu a creat în 1995 Cabinet M. Oproiu împreună cu Raluca Vasilescu. Margareta este specializată în toate procedurile privind cererile de brevete naționale, europene și internaționale, în chestiuni privind mărcile și desenele, precum și în partea tehnică a litigiilor în proprietate industrială.

raluca vasilescu photo

Raluca Vasilescu

Partener

Raluca Vasilescu este unul dintre cei doi parteneri care au creat în 1995 Cabinet M. Oproiu. Raluca este specializată în toate procedurile privind cererile de brevete naționale, europene si internaționale, în chestiuni privind mărcile și desenele, precum și în partea tehnică a litigiilor în proprietate industrială.

Scroll to Top